2022 7. kitabı
Okunma: 25 Haziran 2022 14:23
HARİKAAA! İktisatdan çıkış kitabına 10/10 vermiştim iktisada yeniden giriş kitabına 11/10 veriyorum sayın hocam Her başlığı özenle yazılmış herkesin anlayacağı dilden kolayca anlaşılır şekilde anlatmış sayın hocam 4 yıldır ekonomiyle ilgileniyorum dış ticaretten bu sene mezun oluyorum olduğum EN İYİ KİTAP. Kitabın sonlarına doğru mevcut ekonomi politikamıza çözüm olacak şeyler paylaşmış güzel hocamız umarım yetkili birimler bu kitabı okur.. kitabı o adreslere hediye olarak göndermek istiyorum şahsen. Akıllı insanlar hatalarından ders alır çok akıllı insanlar başkalarının hatarından ders alır adlı başlık alkin hocamla hemen hemen aynı zorlukları yaşadığımızı anlatan bi yazı yazmış burada yazarla çok yakınlaştığımı hissettim onun gençliğinin böyle olmasını bilmek ve şu anda yeni mezun olup o durumları yaşadığımı görmek bana motivasyon kaynağı oldu koskoca alkin hocamız da zorluk çekmiş sonuçta hatta ve hatta o da 3 kere batmış ben şu an 2. Defa battım tüm sermayem çöp oldu üstelik kendi hatam yüzünden.. onun da daha önce böyle olması yine beni gaza getirdi ve hayata daha olumlu bakmamı sağladı. Kitabı okurken hiç sıkılmadım. Kitabı 1 günde bitirecektim kendimi zor tuttum 4 güne yaymak istedim o derece akıcıydı büyük ihtimalle her sene 1 kere okurum ben bu kitabı. Umarım ALKİN hocamla bir gün tanışma fırsatım olur kendisini hiç görmeden çok sevdim saydım.
İktisat & Ekonomi
İktisada Yeniden GirişEmre Alkin · Destek Yayınları · 2022135 okunma