2019 1. kitabı
Izlediğim filmleri tekrar izlemeyi sevmem. Hatta ben pek film izlemeyi sevmem. Sinemaya giderim ama amacı vardır hep. Kitap okumayı sevdiğim gibi değil. Sinemaya sevdiklerimle gitmeyi severim. Hangi film olduğunun önemi yoktur. Çünkü sinemada sevdiklerimi ayrı bir severim. Okuduğum bir kitabı tekrar okumayı sevmem. O yüzdendir belki de altına çizişlerim. Ama bugün bir kitabı bitirmeden tekrar okumak istiyorum. "Aylak Adam" bitirmedim henüz. Biter diye korkuyorum. Ağır okuyorum ama öyle çok okumak istiyorum ki kavga ediyorum bu yüzden kendimle. Avunabilmek için elimde dolandırıyorum biterse tekrar okuyacağım. Neden Aylak Adam onu da bilmiyorum okuduğum en güzel kitap değil aslında ama bu kitabı hep okumak istiyorum. Sevdiğim birini kaybettiğimde buldum bu kitabı kitapta Sevdiğimi tekrar buldum. Eğer kitap biterse sevdiğim tekrar gider gibi hissediyorum korkuyorum ama yine de tekrar okumak istiyorum. Yine bitecek olduğunu bilsem de belki böyle böyle 35 kere okumamın sonunda bir daha tekrar başlamak istemem. Belki ezberlerim sonunu. Yine de ben şimdi tekrar okumak istiyorum. Öyle çok okumak istiyorum ki ellerim terliyor kalem elimden kayıyor. Kitabı elime almak istiyorum Aylak Adam'la olmak istiyorum..
Aylak AdamYusuf Atılgan · Can Yayınları · 201971,1bin okunma