Pişmanlıklar " keşke"lere sebep olur...
2022 4. kitabı
Okunma: 28 Haziran 2022 01:07
Merhabalar Gece Yarısı Kütüphanesi kitapında pişmanlıkların içine gömülmüş olan Nora Seed'i görüceksiniz. Nora değer verdiği herseyi kaybetmiş durumdadır. Nora hayatından herşeyin ters gittiğinin kanaatine vararak hayatina son vermeyi düşünür ve bunada kararlıdır. Nora hayatını son verirken kendisini bir kütüphanede bulur. Bu kütüphane bir sonsuzluğa dayanıyor. Bu kütüphanenin çalışanı Bayan Elm Nora'yı hayata bağlamak için çok çabalamıştır. Bu kütüphanenin kitapları ap ayrı hayatları temsil ediyor. Her bir karar yeni hayatın kapısını açıyor. Nora'da kendisine en doğru olan hayati arayış içine giriyor. Birçok hayat görüyor. Bu kitapta bize Nora'nın hayata nasıl tutulacağını anlatıyor. Arkadaşlar (Keşkelerde kalarak sadece kendimize pişmanlık bırakırız. Bu pişmanlıklar birikir, kontrol altına alınamaz ve bizi hayattan soğutur. Ama pişmanlıklarını bir kenera itersen, önüne bakarsan işte o zman hayattan zevk alırsın bir bakımdanda yaşarsın. Hayata bir kere geldik ve değerini bilmeliyiz.) İyi okumalar
Roman
Gece Yarısı KütüphanesiMatt Haig · Domingo Yayınevi · 202598,4bin okunma