2022 60. kitabı
Okunma: 03 Temmuz 2022 00:13
Alışagelmiş kişisel gelişim kitaplarından çok daha farklı konuda olduğu için aldım bu kitabı. Benim gibi alışkanlık edinme, süreklilik kazanma konusunda sıkıntılar yaşıyorsanız yeni bir bakış açısı edinmenize, motive olmanıza yardımcı olabilir. -Kitabın giriş kısmından kendi hayatından alıntılara yer vermesi kitabın inandırma payını arttırdı ki ilerleyen sayfalarda bu durum kendini belli etti. -Kitap aşamalı devam ederken her bölümün sonunda bölüm özetleri konuyu bütüncül olarak görmeme yardımcı oldu (kitabın en sevdiğim bölümleri bu oldu :) -Kitap, 4 yasa üzerinden iyi bir alışkanlığı edinmenize yardımcı oluyor: görünür kılma, cazip kılma, kolaylaştırma ve tatmin edici kılma. -Kitap yalnızca iyi alışkanlıkları edinmenize yardımcı olmuyor, kötü alışkanlıklardan da kurtulmanıza yardımcı oluyor. Bu kitap size, •Rutiniz bozulduğunda bile yeni bir alışkanlıklar için nasıl zaman yaratacağınızı, •motivasyon eksikliği ve iradesizliğin üstesinden gelmeyi, •ortamınızı başarıya ulaşmanızı kolaylaştıracak şekilde tasarlamayı, •yoldan çıktığınız zaman kendinizi nasıl toparlayacağınızı ve çok daha fazlasını öğretecek.
Atomik AlışkanlıklarJames Clear · Pegasus Yayınları · 202221,1bin okunma