2022 14. kitabı
Okunma: 03 Temmuz 2022 09:07
Hayatımda dönüm noktası olabilecek bir kararı alma öncesinde karşıma çıkan, kararımı verdikten sonra okuduğum ve ne kadar doğru bir karar vermiş olduğumu görüp zayıflamaya başlamış olan umudumu, irademi, motivasyonumu, ve her şeyden önemlisi yaşama sevincimi ve kendime inancımı tazeleyen, içinde harika cümlelerin saklı olduğu, sıkılmadan okunabilecek, düşündüren, hayaller kurduran sorgulatan bir roman.. Kitabın üzerimdeki etkisi netleşince inceleme yazarım muhtemelen ama kitabı bir iki kelimeyle özetle deseler Eric Clapton derim. Nora'nın ilk kitabı seçtiği andan, bittiği ana kadar kafamın içinde arka planda kendi kendine çalıp duran şarkısı: youtu.be/JxPj3GAYYZ0 İsmimi hatırlar mıydın Seni cennette görseydim ? Her şey aynı olur muydu Seni cennette görseydim ? Güçlü olmalıyım Ve yola devam etmeliyim, Çünkü biliyorum ki ben Bu cennete ait değilim. Elimden tutar mıydın Seni cennette görseydim ? Yardım eder miydin ayakta durmama Seni cennette görseydim ? Bir yol bulacağım Günlerce sürse de Çünkü biliyorum ki ben Kalamam bu cennette.. Ve kitapla tanışmama vesile olan aslı seloğluaslı seloğlu, canımsın️ :)
Gece Yarısı KütüphanesiMatt Haig · Domingo Yayınevi · 202598bin okunma
"Çünkü biliyorum ki ben Bu cennete ait değilim" Harika özetlemiş Canım Ayşe 🌸