···Okunma: 15 Temmuz 2022 16:41 Yine bir solukta okuduğum, elimden bırakamadığım ve beni duygudan duyguya sürükleyen çok iyi bir kitap okudum. Emma Chase deyince akla başka türlüsü gelmiyor zaten. Yetişkin romantik kurgularında hem kahkahalarla gülüyor hem de göz yaşı döküyorum.
Bu yeni serinin ilk kitabında Stanton iyi ve iş bitirici bir avukattır. Sofia ile aynı şirkette çalışıyorlar. Aralarındaki sessiz bir anlaşma gereği yalnızca yatakta bir çifttirler ve gerçekte iyi birer arkadaşlar. Fakat Stanton'ın doğup büyüdüğü kasabada llise yıllarından beri birlikte olduğu bir kadın ve ondan olan bir de çocuğu var. Sofia bunu biliyor ve her şeye rağmen bu durumu kabulleniyor. Çünkü Stanton'ın ilişkisi hiç bir zaman evlilik yoluna girmemiş ya da bir gün olur ümidiyle ertelemiş.
Sonunda bir gün çocukluk aşkı ve çocuğunun annesinin evleneceği haberini alır ve o anda bir şeyleri kaybedeceğinin farkına varır. İşin kötü yanı bir tarafı kazanacağım derken öteki tarafı kaybedeceğinden habersiz olmasıdır.
Valla ne yalan söyleyeyim Stanton'a aşırı kızdım. Hem pastam dursun hem karnım doysun modundaydı. Eski kız arkadaşını evlenmekten vazgeçirmeye çalışırken yanında Sofia'yı da götürmeye devam ediyordu. Aşırı kızdım. Hele sonda yaptığı işle hepten s.çtı batırdı. Sonra toparladı tabi ama yine de kötüydü yani. Sofia'ya çok üzüldüm. Stanton'a çok kızdım. Yine de müko bir kitaptı. Her şeye rağmen bayıldım :)