Puan vermedi·264 syf.··Beğendi
···Okunma: 16 Temmuz 2022 00:00 Klara ile Güneş okumaya başladığımda bu kadar çok duyguyu aynı anda hissedeceğimi bilmediğim sonuna doğru beni tamamen kendine bağlayan bir kitap oldu. Klara'nın çevresi hakkındaki gözlemleri, saf iyi niyeti, bir çocuk edasıyla gelişen hisleri kitapta en sevdiğim şeylerden biri oldu.
Josie büyüdükçe bağlarının şeklinin değişmesi ancak Rick'in de dediği gibi bir başka seviyede Klara ile Josie'nin de birbirine bağlı olacak olması etkileyiciydi.
Ve tabii ki kitabın en sevdiğim kısmı Josie'nin odasına Güneşin tüm enerjisiyle dolduğu, gökyüzünde aslında hiç umut olmayan o sabahtı.
Klara gibi çocuksu duygularla sevindiğim, hüzünlendiğim, bana göre müthiş bir kitaptı.
Klara'nın güneş ile konuşmaları bana küçük bir çocukken tanrı ile yaptığım konuşmaları anımsattı. Sanırım bu nedenle de benim için güzel bir kitap olarak zihnimde yerini aldı.