Duygularda Ustalaşın
2022 14. kitabı
İlahi bir işaret gibi karşıma çıkan, beni kendisine çeken ve beni etkisi altına alan bu kitabın; yazarına ve benim elime geçinceye kadar aracı olan tüm insanlara teşekkür ederim. Gerçekten çok etkileyeci ve yönlendirici bir kitap. Şiddetle tavsiye ederim. Kitabın ilk sayfalarından itibaren, özel bir sebeple, beni etkileyen önemli yerlerin altını çizmekten odaklanma problemi yaşadım. Kitap içerisinde anlatılacak konunun ön bilgisi verildikten sonra yazarın 'eğer bunları yapmaya hazır değilseniz kitabı kapatın ve hazır hissettiğinizde tekrar başlayın' tavsiyesi üzerine ön bilgisi verilen konular için duygularımı ve kararlarımı kontrol edip kendimi okumaya hazırladım. Kitabın genelinde çok güncel ve seviyeli bir dil kullanan yazar/çevirmen mevzu bahis olan 7 prensibi açıklarken örnekler ve uygulama tabloları ile anlaşılırlığı en üst seviyeye taşımış. Kişisel gelişim noktasında gerçek anlamda sabit konu üzerinde değil, her konuyu hem eş, hem arkadaş, hem de iş hayatı için özellikle anlatmış. Okurken gerçek anlamda çok keyif aldım. Sağlıklı herhangi bir ilişki için iki tarafında detaylı olarak konuşup ortak karar ve birbirlerine verilmesi gereken sözler noktasında bu kitabın bir rehber olacağını düşünüyorum. Hayatınızın mutsuz ve ya psikolojik olarak yorgun olduğunuz bir döneminde değil de özellikle hayatınızı daha sağlıklı bir hale getirmek istediğiniz zaman okunması gereken bir kitap. Tekrar okumanızı tavsiye ederim.
Duygularda UstalaşınPeter Charleston · Yakamoz Yayınları · 2021202 okunma