Puan vermedi·456 syf.····Okunma: 21 Nisan 2022 19:49 Terapi alan ve hayatı sorgulayan bir kadının dilinden akıyor kitap. EMDR terapisinin çetrefilli yollarını, sonradan gelen iyileşmeyi oldukça güzel anlatmış. Kitabımızın kahramanları Portekiz'den başlayan 263 km'lik hac yolculuğunu Santiago de Campostelo katedraline ulaşmakla noktalıyorlar. Seher'in çıktığı yolculuğa arkadaşı Ogo (Oğuz) eşlik ediyor. Kitap boyunca geçmiş ve günümüz arasında Seher'in iç hesaplaşmasına şahit oluyoruz. Zaten Seher'in geçmişi bugünü de etkilediği için böyle bir yolculuğa çıkıyor. Seher'in ne yerli yerinde duran bir evi ne de değişmez bir ailesi var. Anne-baba yoksunluğu ve sürekli değişen evler döngüsünde geçen bir çocukluk Seher'in çocukluğu. Evini, aidiyetini bulamayan, bilemeyen Seher Kader'iyle hikayesini sonuca ulaştırmak amacıyla çıkar bu yolculuğa.
Tavsiye kısmına gelecek olursak okumanızı isterim güzel, dinlendirici bir kitap. Ama yazarla ilk defa tanışacaksanız kesinlikle yorumladığım diğer kitapları ile başlamanızı tavsiye ederim.