Bu kitap 1 defa okunup bırakılacak bir kitap değil.Tam bir başucu kitabı.
2022 14. kitabı
Okunma: 28 Temmuz 2022 03:48
Kitaba BA-YIL-DIM. Dinlene dinlene okudum okudukça "vay bee" dedim zevk aldım. Hayatıma uygulamaya bile başladım. Meditasyonları ritüelleri uygulamak biraz zor ama hayata bakış açımı oldukça değiştirdi. Ve açıkçası kitap beni şaşırttı nedeni şu; içeriğini fazla incelemeden almıştım ve astrolog bir yazar olunca( çok fazla astroloji bilgim yok ve kitabın uzay, burçlar falan onunla ilgili olabileceği dinden uzak bilimsellikle açıklama yapılıp her şeyi bilimsellikle çözmeye çalışılacağı düşüncesi yüzünden ve aşağıda da açıklayacağım gibi ibadetlerin çok gün yüzüne çıkarılmamasından dolayı bu önyargıyı yaşadım) kitabın da dini düşünceden uzak olacağını düşünmüştüm ama bir şeyler beni bu kitabın siparişini vermeye itti ve almış bulundum. İşte hiçbir şey tesadüf değildir ya. İslâmî olarak, yaradan aşkı, inancı ve iman yönünden o kadar güzel yerlere değinmiş ve önerilerde bulunmuş kiiii. Anlatmaya kelimeler yetmez. Hani kızardım yogaymış meditasyonmus bunlar çok dillendirilir de namaz ibadeti hep gizli kalır diye, kitapta yazar onu da dile getirmiş. "Ben sabah namazlarını kılıyorum. Gönül beş vakit kılmak istiyor, çünkü ruhun buna ihtiyacı var."... Arınmanın, temizlenmenin, dünyanın, yaşananların her yönünü ele almış. Kendi uygulamalarini paylaşmış. İbadet, meditasyon, ritüel... İstediğini seç ve kullan. Kitap için dini kitap demiyorum ama dini uygulamaları ve aslında dinimizin inancımızın bize ne kadar faydalı ve gerekli olduğunu çok güzel açıklamış. Bir de kitap herkese yönelik, ismi sizi yanıltmasın. Beni tamamıyla şaşırttı. Önyargılarımı kırdı. Anlatamıyorum kesinlikle okumalısınız. Başucu kitabı olmalı. Kadın İsterse Asla Yenilmez Nuray Sayarı
Kişisel Gelişim
Kadın İsterse Asla YenilmezNuray Sayarı · Destek Yayınları · 202132 okunma