Yemin ederim Allah bile artık olan biteni şok içinde izliyor.
Hanımefendi bu nasıl bir ifade? Yüce Yaradanı böyle mesnetsiz bir ifade içerisinde nasıl kullanırsınız? Allah'ın kusursuz olduğunu bile bile
Önceki 1 yanıtı göster
Yorumunuza cevap verme gereği bile duymadım
Uğur
Uğur
ileti içindeki ince nükteyi idrak edemiyorsanız sizin için yapabileceğim hiçbir şey yok. Ayrıca yukarıda arkadaşıma puan toplama vs ithamlarinizi kendinize saklayın. Puan toplamak Allah ve din üzerinden duyar kasan siz ve sizin gibi aciz insanların işi.
Benim herhangi bir konuda yaptığım yorum da sizi ilgilendirmez. Pay sahibinin sanırım avukatısınız. Tebrikler topladınız puanları. Benim mesleki birikimime dil uzatmanız hadsizlik ve saygısızlık. Siz de Allah kelamının her söz sanatı içinde kullanılamayacağını bilmeyecek kadar bu konulardan uzaksınız sanırım. Bu sonuncu selametle
Beyfendi ben iletişim uzmanıyım. Hangi söz sanatının ne anlama geldiğini iyi bilirim merak buyurmayın. Kusursuz olan Yüce Allah için böyle insanlara has (şok olmak gibi) ifadeler kullanamazsınız. Bu dinen caiz değildir. Selametle
Öncelikle üslubunuz neden böyle bir paylaşım yaptığınızın birebir göstergesi. Beni acizlikle itham etmişsiniz EyvAllah. Sizin gibi beğeni almak için yüce Allah'ı kullara has beşeri vasıflarla nitelendireceğime aciz olayım daha iyi. Hadi beni boşverin bu paylaşımı ilmine güvendiğiniz birine sorun bakalım ne diyecek? Size tavsiyem ağırlığını taşıyamıyorsanız ve yük olarak görüyorsanız atın. Selametle