2022 31. kitabı
Sanat'ın Yedi Rengi 2 @hrsanat yazarları tarafından aylık olarak ücretsiz sunulan e-kitap projesidir. Kitabı indirmek için: heftreng.site/static/kitap "HRSanat kısa yazı şiirlerinizi ve uzun blog yazılarınızı ekleyebileceğiniz ve eklenen içerikleri kolayca okuyabileceğiniz okur yazar sanat platformudur." Dolayısıyla HRSanat'a Kayıt olarak yazmaya okumaya ve hatta HRSanat'ın kitap projelerinde yazar olarak yer edinebilirsiniz. Site adresimiz heftreng.site Kayıt heftreng.site/signup Sanat'ın Yedi Rengi kitaplarını ücretsiz indirmek için heftreng.site/static/kitap Ayrıca Android için Play Storede ve iOS için appstore uygulama mağazalarından Kobo Books kitap uygulamasını indirerek ücretsiz bir şekilde daha iyi bir okunma deneyimi ile okuyabilirsiniz. Aylık olarak kitaplarımız ücretsiz bir şekilde Kobo Books uygulamasında olacak. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Yazarlar ve yazıları (29 yazı) İSİMSİZ KADINLAR/yaşlı anneanne - SİRYA Bυɾυƙ Tϋɱƈҽʅҽɾ - @Zeeze Ruha Gizlenmiş Şimal - Sakine Özer Rüya Belki Kâbus - Lenyathedertmother Tahammül - Nisan yaman Bir Aşk Hikayesi - Yadigar Ataman Müdahin - @yazarceylinkarakaya VARDIM SADIK YARİME - Nefesi (Orhan ÖZER) Bu Kadın 1 - İsmailAkşit Şair Beye Hitaben 2 - @xrukenx_33 Ateş Suya Boyun Eğer - @sieheisstefsa Çürüyenler - Mem Penaber Minicik Gemi - @oyascck Vazgeçmek - @Ehlibilir Susuyorum - Şeyma Altun Mutluluk İstasyonuna Bir Yolcu - @Brokenheart47 Hayat ne güzel - @mhmtodl Sevgili Sen - Meryem Su Kaya Gamzemdeki Mezarlık - Emin Herki ARTIK - Ramazan Eren Sisli Bir Rüyadan Sızanlar- Ömer Özcan İntihar - Esin Görgülü Sevdiklerimin kokusu - Viyan Vuslat - eglenenayse Gün Gecenin Koynunda - Jinda yiğit Ay Tutulması 2 - @esmihan_bartu Sen ve Ben - Amine Su Gece Yarısı - Fadime Güzelgün İnsanın İçinde Ne Var - Heft Reng
Sanat'ın Yedi Rengi 2HRSanat · Heft Reng · 202249 okunma
··2 alıntı·
1 +1'leme
6,5bin Gösterim
Hayırlı olsun nice kitaplar olması temennimle emeği geçen herkesi kutlarım☺️
Heft Reng
Hepimizin emeğine sağlık 🤗