Ekin , yeni kitap ne zaman? #DKA
2022 27. kitabı
Okunma: 08 Temmuz 2022 14:38
Yazarına hayal dünyası için ettiğim teşekkürü , kurguya olan hayranlığımı ve beğenimi orada zaten göreveksiniz ama söylemeliyim ki ikinci kitapta hayal dünyasını daha ileri taşımış bir Ekin görüyoruz. Okudukça heyecanlandıran , o heyecanı hiçbir sayfada düşürmeyen , okuyucuyu sürekli kitapta tutan ve sürekli olaylarla hayrete düşüren bir kitap. Konusu ; Vartllox Cadı akademisine katılan Erin'in bir sene sonunda kendi gücünü kadimlerin keşfetmesi ve keşiflerinin devamı şeklinde miniminnacık özetleyebilirim diye düşündüm. İlk çıktığı zaman almış ve okumak için bile bile yazı beklemiştim. Sıcaklar da o heyecan daha iyi gider diyerek ve haklı da çıktım. Erin'in güçleri , o güçlerin ona verdiği ağırlık ve sorumluluklar , sorularının cevabını bulması hayrete düşürürken kadimlerin her şeyi biz biliriz havaları beni tilt etmedi değil. Kendilerince korumaya çalışıyorlar ama korumuyorlar resmen , yaşlıları bir kez daha sevemedim doğrusu. Erin'in aşk hayatında ilk kitaptaki bocalamasının sürmesi beni ilk rahatsız etse de sonunda doğruyu bulması mest ederken tek mest eden bu değildi. En çok mest olduğum kendi gücünü istekleri doğrultusunda iradesiyle kullandığı sahnelerdi harkulade sahneler. Onun dışında ise kitabın sonu beni büyük bir şaşkınlığa ardından ise meraka sürükledi ve Ekin'in dmlerine giderek 'ÜÇÜNCÜ KİTAP ÇABUK' diye baskın yapasım geldi. O nasıl sondu öyle? Herhalde en çok merak ettiğim sır açığa çıktı. O gizemli ve büyük antlaşma neydi? Kimleydi , nasıl , ne zaman , nerede gerçekleşti? Tüm sorularıma cevap bulmamla berabee yeni sorularda doğurdu haliyle. Erkek olan bu antlaşmanın neresinde ve üçüncü kitapta onun da bir değişimi olacak mı? Her şey ve daha fazlası üçüncü ve son kitapta diye düşünmek istiyorum yoksa deli olurum. Bir çok cevaplanmış soruya karşılık ortaya çıkan yepyeni sorular. Sevgili Ekin , yeni kitap ne zaman?
Roman
Deniz Kızı AğladığındaEkin S. Koch · Ephesus Yayınları · 2021906 okunma