Hayat ve ölüm arasındaki ince çizgi
2022 19. kitabı
Okunma: 09 Ağustos 2022 00:20
Veronika Ölmek İstiyor Neden oysa ki hayat şartları birçok genç kıza kıyasla gayet iyi değil mi? Onu seven bir ailesi, işi , sevgilisi ,gece hayatı olan henüz hayatının baharında gencecik bir kız. Peki eksik olan ne? Monotonluk mu?Ya da kim ne der kaygısıyla içinden geldiği gibi yaşayamamak mı? Hep başkalarını memnun etmek için kendi isteklerimizden vazgeçmek mi? Kim bilir daha sayamadığım birçok sebeplerin dışa vurumudur aslında.. Durup şöyle bir düşünelim değerli arkadaşlar Hayatınız boyunca hangimiz Artık dayanamayacağım demedi, hangimiz ölsemde kurtulsam demedi, intiharın eşiğinden kim bilir kaç kere yine bizi bu duruma düşürenleri düşünerek vazgeçmişizdir .(NE ACI) Eserde hayatın her şeye rağmen yaşanması gerektiğine değinilmeye çalışılmış ki(bence tartışılır) Fazla uzatmadan, kitap gayet akıcıydı okurken sıkılmadım. Güzel mesajlar içeriyordu. okuyacak olanlara şimdiden keyifli okumalar dilerim..
İnsan ve Duygular
Veronika Ölmek İstiyorPaulo Coelho · Can Yayınları · 2020102,6bin okunma
2.871 Gösterim
Evet gerçekten güzel bir kitapdı ..bende dun bitirdim .. Aslında güzel bir hayatı var ama hayattan keyif alamıyor ..bir amacı yok bir hedefi yok ..
Berfin
İnsanın hayatta bir amacı olmalı:)
Sonuna kadar okudum okumadan geçmedim