DİKENLERİN BÜYÜSÜ KİTAP İNCELEMESİ
2022 8. kitabı
Okunma: 10 Ağustos 2022 13:05
KİTABI 20 GÜNDE OKUDUM NORMAL Mİ?? AHAHAHHAH evet 20 gün ama akıcı olmadığı için değil tatildeydim ve kitabı elime alamadım yoksa gerçekten akıcı ve merak uyandırıcı siz bana bakmayın eğer düzenli okursanız 4-5 günde bitirebilirsiniz. Fantastik kitapları konusunu bilmeden okumayı severim bu sebeple konusundan bahsetmeyeceğim. Ama bu kitabı okumaya başladığımda (konusunu da bilmediğim için) ne olduğunu anlayamadım çünkü hem üçüncü gözle anlatılıyordu hem de bu sihirli ve yeni dünya hakkında başlarda çok fazla bilgi verilmiyordu. Sayfa 200’den sonra kitabı anlamaya başladım belki de beni başlarda bu yavaşlattı. Ama kitabı anlamaya başladığımda karakterler bana sanki arkadaşmışız ve ben de onlarla beraber savaşıp onların hissettiklerini hissediyormuşum gibi yakın gelmeye başladı. Kitap seri değil ikincisi olmayacak böyle büyük ve sihirli bir dünyayı 500 sayfaya sığdırmak da kolay değil bu yüzden bazı sahneler çok hızlı geçilmişti noluyor neredeyiz diyemeden sahne bitiyordu. Ama bunlar dışında tekrardan fantastik bir kitap okumak bana çok iyi hissettirdi Silas’ı ve Elisabeth’i çok çok sevdim ikisi de gerçekten inanılmaz fedakarlar. Nathaniel’ın alaycı tavırlarından bahsetmeme gerek yok sanırım ;) kısacası güzeldi 12-13 yaş ve üstü okuyabilir diye düşünüyorum keyifli okumalaaar:))
Dikenlerin BüyüsüMargaret Rogerson · Ephesus Yayınları · 20241,517 okunma