seviyorum kimi en mal birini..
2022 1. kitabı
Okunma: 10 Ocak 2022 00:00
kısa ve öz jane austen hayranı olmama vesile olan ilk kitap. okurken hem eğlenip hem de çok sinirlendiğim olmuştu. emma harbiden tam bi prenses gibi büyüdüğü için sanki içinde olduğu dünyayı oyuncak ev, etrafındaki insanları oyuncak, kendisini ise onları oynatan kişi olarak görüyor. babası bu duruma ok valla kız evi çekip çevirdiği için. bi de bi iki kişinin işine yarıyor bu durum o yüzden emma iyice ikna oluyor insanları yönlendirip bi şeylere vesile olmakta çok iyi (slk). çok sinirlendirdi beni okurken ama kitabı yarım bırakıp yakmak yerine merakla bitirdim kitabı. gurur ve önyargı’da da öyle olmuştu gerçi. jane austen mükemmel olmayan karakterler yaratıp onların zamanla gelişmesini yazmada çok iyi. ay ama bu kadın tek bi şeyde çok kötü: sevenler kavuştuktan sonrasını yazmada. tek bi bölümde şöyle evlendiler, böyle oldu diyip geçiştiriyor. BEN TÜM KİTABI O ÇİFT ARASINDA Bİ ŞEYLER OLSUN DİYE OKUDUM BE TEYZEM. ay demeyi unutmuşum emma’nın babası kadar sinir bozucu karakter az gördüm. amca sal şu çocuklarını ya. zenginsin sen git ye paraları hayatı yaşa beee. neyse byee
EmmaJane Austen · Penguin Books · 196614,2bin okunma