Kitaba başlamadan önce öykü yada roman okuyacağımı düşünmüştüm oysa ki kişisel gelişim tadında,yazarımızın kendi duygularını,biz okuyuculara sunduğu müthiş bir eser.
Kitabımız iki bölümden oluşuyor
İlki kişisel gelişim ve deneme tarzında.
Burada yazarımızın tecrübe ve gündelik hayatta karşımıza çıkabilecek yada kendimizden birşeyler bulacağımız bir bölüm.
İçerisinde bakış açımızı yenileyecek ve kendinizi iyi hissedeceğiniz yazılar mevcut.
2.bölüm ise daha çok şiir tarzında..
Aşk,ayrılık,sevgi,mutluluk gibi konuların ele alındığı kısa kısa yazılar.
Daha duygusal,daha hisli bir bölüm.
Yazarımızın kalemi gayet akıcı ve anlaşılır.Zaten sayfalar arasında ki duyguyu çok rahatlıkla hissediyorsunuz,buda kitabı keyif alarak okumanıza yetiyor.
Ben okurken büyük bir keyif aldım özellikle 2. Bölüm beni daha çok etkiledi.
Bide kısacık yazarımız için birşey yazmak istiyorum.Teoman bey ile az çok sohbet etme şansımız oldu kibar ve anlayışlı yazarlarımızdan,kendisinin gerçekten kaleminin güçlü olduğunu düşünüyorum ,düşünceleri ve fikirleri oldukça ilgi çekici ayrıca kitap,müzik ve pek çok konuda da donanımlı bir insan.
Yazarlık konusunda ise kendisine başarılarının devamını diliyor,kaleminin daim okurunun bol olmasını diliyorum
Teoman Ergin Bersoğlu
Değerli Yazar Danışmanı Kübra Hanıma kıymetli yorumlarına ve kitabıma verdiği değere çok teşekkür ediyorum. Kendisi ile çalışmak müthiş keyifli idi. Yeni kitaplarda da çalışacağız sözümü aldım ☺ 🖋📚🐺💙