Ayperi küçük yaşında dedesi ile köyde yaşamaya başlar. Tezek kokulu okul kıyafetiyle okula gittiği için herkes onunla dalga geçer en yakın arkadaş olacağı Serpil bile. Bir tek belediye başkanının oğlu Ozan onunla arkadaşlık kurar. Ayperi, Ozan, Serpil üçü çok yakın arkadaş olmuşlardı olmasına ama gelecekte onları neyin beklediğinden habersizlerdi. Serpil, Ozana olan aşkından Ayperi ile arasını iyi tutar. Ozan'ın kalbi Ayperidedir. Ancak Ayperi bir köylü kızı olduğu için kendini bu aşka layık görmez. Yıllar sonra sevgili olan Ayper ve Ozan birbirlerine denk olmadığı için ayrı düşer. Ayperi sadece dışarıdan tanıdığı kendinden yaşca büyük bir adamla evlenir. Kendi hayatını bile bile cehenneme sürükler. Kocası öldükten sonra miras yüzünden kayınları ona rahat vermez. Ayperi de iki çocuğunu alarak Karadenizde bir otelde çalışmaya başlar. Burada Suat ile tanışır. İkiside kalplerinden derinden yaralıdır. Peki Ayperi ve Suat birbirlerine merhem mi olacak yoksa aynı acıları tekrar mı yaşayacaklar?
Yazarın okuduğum ilk kitabıydı. O kadar güzel o kadar derinden bir anlatımı vardı ki. Ayperi'nin yaşadıklarını okumak bir yerlerden tanıdık geldi hatta. Her kadının yaşayabileceği türden acıları satır satır kaleme alan yazarımız bizlere harika bir hikaye sunuyor. Çoğu yerde gözleriniz dolarak okuyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.
#bloghemsire #hayriyeesahn #hayriyeninblogu #okudumbitti #kitapönerileri #bookstagram #kitaptanıtım #kıtaptavsiyesi #kitaplar #kitapiçin #kitapkurdu #kitapsevgisi #kitapokumak
#kitapalıntıları #kitapsözleri #kimneokudu