Puan vermedi·362 syf.····Okunma: 15 Ağustos 2022 23:47 Size mektuplardan oluşan bir kitapla geldim. Normalde bu tarz kitapları okumayı seviyorum ancak bu yaz mevsimlerinde kitap bana çok melankolik geldi. Yani yazarlar beraber aşk acısı çektim resmen Toplam 51 mektuptan oluşan ve her bölümle başında birbirinden güzel alıntılara yer veren yazarımız aslında sevgiliye yazılan bir aşk romanı olarak geri dönüyor bizlere. Kalemi akıcı ve merak uyandırıcı kapak tasarımı zaten aşırı efsane olmuş.
Kitabın konusundan kısaca bahsetmek gerekirse; Sevgilisinden ayrildiktan sonra alkollü bir vaziyette araç kullanan ve kaza yapan ana karakterimiz hapishane veya rehabilitasyon merkezi arasında bir seçim yapması bekleniyor ve karakterimiz rehabilitasyon merkezini seçiyor.
Orada psikoloğunun yardımı ile eski sevgiliden vazgeçme çabalarını okuyoruz tabi bunun dışında mektuplarda gezdiği ülkeleri şehirleri okurken bazen rehabilitasyonda tanıştığı insanların yaşamlarına da dahil oluyoruz ve tabiki bir ayrılıp bir barıştığı eski sevgili ile yaşadıklarını da unutmamak gerekir. Kitap bizi o kadar farklı yerlere götürüyor ki bir bakıyorsunuz Budapeste'nin bitpazarlarina, Auschwitcz'in toplama kamplarinda, Kiev'in parklarinda,
Berlin'in seks ve uyuşturucu kokan kulüplerinde gezerken bir bakıyorsunuz kendinizi rehabilitasyon merkezinde ki insanların yaşamlarında buluyorsunuz. Demem o ki eğer bu türü seviyorsanız okumanızı öneririm.