"Merhamet, daha nazik iklimlere has bir şeydi."
Selam Arkadaşlar
Bugün sizlere okumakta hiç sıkılmadığım ve en sevdiğim yazarlarlardan biri olan Jack London'un #vahşetinçağrısı kitabıyla geldim.
İlk olarak 1903 yılında yayımlanan kitabımız Jack London'un ilk defa edebiyat çevreleri, Amerika Kanada ve Avrupada kaleminin tanınmasını sağlamıştır.
Kitabımızın yazım dili gayet akıcı ve çok güzel sürekleyici, merak ettirici bir sonraki sayfaya heyecanla geçiş yaptırıyor.
Kısaca kitabın konusuna gelirsek, hikayemiz bir köpeğin hayatında yaşayabileceği en kötü olumsuzluklardan ve hemen hemen her şeyden acı çekmiş bir köpek olan Buck'ın hikayesidir. O, lüks içinde doğmuş, vahşi doğaya kaçırılmış, hayatta kalabilmek için kendini doğanın kurallarına uydurmayı öğrenmek ve hayatta kalma mücadelesinde, en güçlü olan rakiplerinin karşısında başarılı olmak zorunda kalan asil bir köpek
Ancak bu romanın asıl amacı ve teması doğanın kurallarını nasıl kabul etmeniz gerektiğini, insanlarla köpekler arasındaki güçlü bağları ya da insanların zulmü, doğanın zulmünü gözler önüne sermek diyebiliriz.
Ben kitabı çok beğendim ve kesinlikle tavsiye ederim.
Kitapla kalın dostlar