Azad
2022 80. kitabı
Okunma: 21 Ağustos 2022 09:20
İnsanın hayatı boyunca arayışı bitmez. O son ana kadar hep bir şeylerin peşindedir, bir şeylerin eksikliğini hisseder yüreğinin derinliklerinde, o eksiği tamamlamak için çırpınır durur. Bu kitapta tam da bu çırpınışın kanat seslerini duyacaksınız. Ey okuyucu, kendinden başladığın bu arayışını yine kendinde bitirdiğini görüp bazen hayatla beraber hüzünlü şarkılar söyleyecek, bazen ellerini göklere açıp gücünü kendi acizliğinden aldığını anlayıp hafif bir tebessümle hayatına devam edeceksin! YORUMUM; Kitabı kesinlikle yolculuk yaparken okuyun. Çok güzel gidiyor. Kocaeli'nde başlayıp Bolu'da bitirdim. Etkilendiğim şiirler vardı. İnce ince işlenmiş mesajlar vardı ve bu çok hoşuma gitti. Sevgi şiirlerini eşine ithaf etmesi ayrı güzeldi. Konusu, bütünlüğü, yazarın hislerini böyle güzel aktarması kendinizde eksik kalmış parçalarını kesfedeceksiniz okurken. Şiir kitapları hem düşündürmeli hemde dinlendirmeli. Ben çok severek okudum. Umut oldu bazı şiirler, bazıları ise hüzünlendirdi. Güzel cümleleri vardı şiirlerin üzerinde düşünülmüş şekillendirilmiş ve en önemlisi okuyucuya geçmiş. Size bu cümlelerden bir kaç tanesini paylaşayım. "Hüzünlü şarkılar söyletiyor hayat bize..." "Yalnızlığıma kimsesizlik kucak açmış. Ne yazık ki sadece ben anlamamışım." "Bu yürekte bu tende herkes gitti sen kaldı." "Sessiz çığlığı dinlemek Gibi geldi bakışların Öylesine keskin, öylesine yalnız... Bir arşınlık kuyudan Seslenmek gibi geldi duruşun." Döndü Çetiner
AzadDöndü Çetiner · Ares Kitap · 201423 okunma