2022 76. kitabı
Merhaba arkadaşlar! Bugün size #av adlı bir eser ile geldim. Av adını görünce aklımdan bir çok şey geçmişti ama asıl avın #çocuklar olduğunu asla düşünmemiştim. Kitabı okurken öyle çok yaraya ortak oldum ki aklımın almayacağı ama hayatta gerçekten yaşanan olaylara şahit oldum. Bir çocuk için yaşanılmaması gereken her şeyi onlara yaşatan cani bir adam olan Oğuz’dan nefret ettim. Nedenine geçelim hemen. Oğuz tam bir ruh hastası ve pisliğin teki. Çevresine ormanda avlanmaya gittiğini söyler ve gider de, ama işin ters tarafı avladığı şey çocuklar. Onları ormanda bir kulübeye kapatmış ve her türlü eziyeti yapmaktadır. İşkence eder, tecavüz eder, zulmün en dibini yaşatır bu çocuklara. Peki ya sonra ne oluyor? Ölen, yaralanan çocuklar oluyor... Hayatlarında onları kötü etkileyecek anlar ve bu durumun acısını yaşayan çocuklar oluyor... İnsan insana her kötülüğü yapar, lakin bu kadarı fazla, bu tür varlığa insan bile diyemiyorum. Ruhu kirli insanlar keşke hiç var olmasaydılar. Çocuklar kulübeye nasıl ve nerden getirildiler? Kulübeden kurtulabilecekler mi? Kurtulmaya çalıştıkları an neler yaşanıyor? Tüm soruların cevabını okurken öğrenin. Okunmaya değer bir eser. Yazarın kalemi daim olsun. @gamzeakcakya @beyazfilyayinlari
AvGamze Akçakaya · Beyaz Fil Yayınları · 013 okunma