···Okunma: 05 Ağustos 2022 00:00 Çok güzeldi. O kadar akıcı ve cezbediciydi ki... daha azını beklemeyip beklentimi karşılaması şahaneydi.
Bu kitap, ikinci kitapta ufaktan tanıştığımız sevgili Christian'nın kardeşi Ronan'ın hikâyesini anlatıyor.
Mila, kendinden beklenilen her şeyi yapmıştır. Ama birkaç aydır göremediği babası konusunda endişesi onu, yasaklı topraklara, doğduğu ama hiç gitmediği Rusya' ya götürmüştür. Öğrenmek istediği gerçekler, tanışmak istediği büyük bir şehir vardır. Ama gel gelelim ayak bastığı ilk andan felaketler onun yakasına yapışmışken yakışıklı, güçlü, zengin ve vurgun etkisi yaratan gözlere sahip Ronan ile karşı karşı geliyor.
Son hız değişen olaylarla Ronan'ın tutsağı olurken, hissettiği derin şehvet, ikisinide tutku dolu anlara sürükler. Ronan, tutsağıyla ne yapacağını bilemezken, istekleri konusunda bir o kadar da emindir.
Çekişmeli, eğlenceli ve bir o kadar tutku dolu bir kitaptı.
İkisinin günden güne evrilen duygularıyla birlikte, didişmeli, zıtlaşmalı ama bir o kadar itaatkâr ve tutkulu birliktelikleri şahaneydi.
Ronan'ın umursamazlık adı altında en ufak şeylere bile dikkat etmesi, yeri geldi mi o sert kişiliği altındaki yumuşak karnını gösterip sonra sinir bozucu bir şekilde sizi sarsması...
Mila'nın aşırı iyiliğinin yanında güzel laf sokması, isteksiz de olsa direnmesi ve o anın yine de tadını çıkması...
Kitabın sona doğru garip bir yere gitmesi ama en sonunda güzel bir yere bağlanması çok güzeldi. Keşke birkaç yıl atlamayla bir şeyler daha okusaydık.
Ve kitabın bir harika yanı da Christian, Gianna ve kızları Kat'i okuyabildiğimiz birkaç sayfa vardı, resmen bayıldım! Kat'i ısırmak isteyip deli gibi gıdıklamak istedim. Gianna harika bir anne olmuş. Neyse kesinlikle tavsiye ederim. Söylememe gerek var mı bilmem, yetişkin içerik.