Bir gecede merakima yenilip okumayi bitirdigim bir kitapla geldim.
Kitabimizin baş kahramanı Kerem.Dar gelirli bir ailenin 3 cocugundan biri zeki,çalışkan ve bir okadar da icine kapanik ve sessiz biri.Anne babasi daha kucuk yasta evlenmis fakir olmalarina ragmen şükretmeyi bilen cocuklarina sevgi,merhamet ve saefkati en guzel sekilde asilamayi basarmislardir.Kerem ögretmeni Sevgi hanim'ın dikkati ve babası Hüseyin bey'in çabası ile ilk okulu bitirdikten sonra Istanbul'a babasinin askerlik arkadasi Ziya bey'in yanina yerlesip egitimini burda tamamlar.Daha lise ogrencisi iken kardesi Caneri kalp rahatsizligi yuzunden kaybeder.Kendisini ziyarete gelen anne babasinin hal ve haretlerinden supelenip koyune giden Kerem Canerin oldugunu ve ailesinin bunu saklamasi uzerine ailesini red eder ve onlarla uzun yillar gorusmez.Ara ara gordugu gerceklik niteligindeki ruyalarida artik goremez.Daha kucuk bur cocukken anne babasini kaybeden Dilek dedesi tarafindan buyutulur gel zaman git zaman dedesinin olumu ile tamamen kimsesiz kalan Dilek'e baş sagligi gidip teselli veren Kerem Dilegin ailene sirtini donme olum var demesi ile Dilek ten uzaklasir.Bu sure icerisinde Istanbulda gecirdigi egitim yillarini basari ve azimle aranan bir kalp doktoru olarak zirveye tırmanır.Universitede ayni okulda okudugu zamanlarda zengin simarik bir cocuk olarak buyuyen cerenin hayatina girmesi ile degisen ve cocukluk arkadasi Dilek le arasi acilir.Kalbin gorup gozlerin kabul etmedigi bir aski besliyordu Dilek Kerem e karsi.
Ceren'in şaşalı dunyasina giren Kerem'in hayatina giren kagit toplayicisi Agah ile bir eglence merkezinin cikisinda girevlilerin Agah'ı dovmesi ile yollari kesişir.Ve bundan sonra ders niteliginde varla yok arasi Agah Kerem'in hayatinin bir parcasi olur.
Kim derde ki o gun dayak yemekten kurtardıgı kagit toplayici Doktor Kerem'in hayatinin bir butunu olacagini.
Peki kagit toplayicisinin bir doktorla arasi da nasil bir bag olabilir?
Kagit toplayicisinin Doktor Keremin hayatindaki yeri neydi?
Bundan sonra neler olucak?
Keske yanlisa dusen her insanin karşisina kagit toplayicisi Agah gibi biri ciksa.Agah bence gokyuzunden inen bir melek