2022 82. kitabı
#okudumbitti Merhabalar Bugün sizlere Ayşen Sıla 'ın moderatörlüğünde okuduğumuz @yayinevi.bu 'dan çıkan #akşamsefaları adlı bir kitap ile geldim Selman , anne ve babası ile birlikte büyükbabasının ölmeden önce diktiği aksamsefaları ile dolu bir bahçede yaşamaktadır. Selman, ortaokula giden evin tek çocuğu olan bir karakterimizdir. Eee evin tek çocuğu olduğu için Selman'ımız biraz şımarık biraz da yaramazdır Selman, çocukluktan ergenliğe geçiş dönemindedir. Aynanın karşısına geçip kendinde oluşan değişiklikleri hayretler içerisinde inceler. Daha geçen seneye kadar kızlara karşı düşmanlık besleyen Selman, bu dönemde duygusal olarak değişiklikler yaşar Mahallelerine yeni taşınan Derya 'ya aşık olur Ahh o ilk aşklar nasıl masum, nasıl güzel, nasıl unutulmaz olur değil mi ? Sizce Selman - Derya ilişkisinde neler yaşandı? Selman aşkına karşılık bulabildi mi? Akşamsefası çiçeklerinin anlamı nedir? Hepsi ve daha fazlası kitabın sonunda saklı Kitapta, Selman'ın Derya'ya karşı davranışları, yaşadığı ruhsal değişimler, ailesinin ona olan desteği ve davranış şekilleri o kadar muazzam anlatılmış ki Kitap bana göre sadece gençlik kitabı değil Yetişkinlerin de okuması gereken bir kitap Kitapta ergenlik dönemindeki bir çocuğa ebeveylerin nasıl davranması gerektiği konusunda güzel iletiler verilmiş Sade ve akıcı bir dille yazılmış olan kitabı severek birkaç saat içinde okudum diyebilirim Kitap sever dostlarıma önereceğim bir kitaptır #kitap #kitaponerisi #kitapyorumu #pamuksekerkitap
AkşamsefalarıSibel Özman · Bu Yayınevi · 201116 okunma