2022 305. kitabı
seldaokudu #buzkral #heves Severek okuduğum bir kitap ile geldim... Acımasız bir aşk, bu aşka teslim olmuş bir kadın ve sevgiden yoksun bir adamın hikayesi... Elif Ve Dağhan... Elif kendi halinde evi ile işi ve de arkadaşları arasında dünya kurmuş biz kızdır. İşi dolayısıyla İstanbul'dadır annesi ise eşini kaybetmiş hatıraları ile İzmir'dedir. Aşka dair henüz bulmamış olsa da tamdır. Ta ki... Dağhan o zengin, güçlü ve ulaşılmazdır. Her istediğini alan Dağhan sevgisiz büyümüş ve sevginin ne demek olduğunu bilmeyen bir adamdır. Ta ki... Elif ve arkadaşı bir gece yemeğe giderler. O gece Elif lavaboya gidip gelecekken orada yıllardır hayran olduğu Ayla Algan'ı görür. Ne yapacağını şaşırır. Bir fotoğraf çekilmek ister ama kahretsin ki telefonunu yanına almamıştır. Bu fırsatı da kaçırmak istemez uzaktan gelen birini görür ve ondan rica eder. Ahhh ama bu uzaktan gelen şuan yakınında olan adamın gözlerinde kaybolur. Fotoğrafları çekmeyi kabul eder. Ama çektikten sonra gideceğini o da tahmin etmemişti. Son umut son anda adam arabaya binerken adını ve çalıştığı yeri söyler. Bir kaç gün sonra ise fotoğraf iş yerine gelmiştir. Şimdi o adamı bulma ve adını öğrenme zamanıdır. Dağhan ise kendini o kızı düşünürken bulur. Üstelik işlerine kadar karışmıştır. Yeni oyuncağı ve istediğinin Elif olduğuna karar verir. Gelen konser bileti ki hele hele Ayla Algan ise koşa koşa gidecektir Elif tabi arkadaşı Esra biraz gaz vermiş olabilir. O gece istediği gibi geçmese de daha sonra gelen çiçekler ve yemek teklifi ile Elif'in içinde kelebekler çoktan harekete geçmiştir. Dağhan 'ın bir teklifi vardır. Bu bir iş teklifi gibi gelir onunla birlikte Roma' ya gelmesini ve bir hafta geçirmesini ister ve geleceğinden emin olduğunu söyler. Ahhh Elif ah san biraz kızdım buralarda ama özgür iraden sonuçta belki de hissettin bilmiyorum. O tatil ve orada yaşananlardan sonra neler olacak dersiniz? Sonu güzel ve merak uyandırıcı şekilde bitti inşallah devamı için uzun zaman beklemeyiz.
Buz Kral 1Nedime Ulaş · Dokuz Yayınları · 202249 okunma