Puan vermedi·304 syf.····Okunma: 02 Eylül 2022 09:27 Yasmin ..
Aslan..
Mine ..
Can..
Ve Ayşe..
Onlar tezatliklarına rağmen bir arada olan arkadaşlar. Hepsi liseden iyi derece ile mezun olup dünyanın en iyi üniversitelerinde okumaya hak kazanıyor. Son mülakat öncesi Yasmin'in teklifi ile hep birlikte Zurih'de tatile gidiyorlar. Stres atmak elbette onlarında hakki ancak bu tatil hicte planladıkları gibi gitmiyor...
Her şeyi en ince detayına kadar planlayan kişi Yasmin . Yapı olarak zaten emir veren ve grup içinde her dediğinin yapılmasını sağlayan biri olarak başı çekiyor.. Sevgilisi olan Aslan ise o ne derse kabul ediyor. Tartışmak istemiyorum hiçbir şekilde. Can ise bu durumdan şikayetçi. Sürekli Yasmin 'in her şeyi kendine göre planlayan yapısından bıkmış durumda. Mine , sosyal medya düşkünü bir kız ve Yasmin 'in taleplerini kabul etsede bundan oldukça rahatsız. Herkesten farklı olan Ayşe ise bu grubun en sessiz sakin kişisi . Ekonomik olarakta onlarla asla yarışamaz ..
Bu tatil üniversiteye gitmeden önce son bir arada oluşları. Fakat aralarından biri kayboluyor.
Kim kayboluyor?
Buna sebep olan olaylar nasıl gerçekleşiyor?
Bulmak için neler yapıyorlar??
Hepsinin cevabı için eseri okumanız lazım.
Sonuna kadar merakla okudum. Açıkçası bazen sonuna bakmayı bile düşündüm. polisiye gerilim seviyorsanız kitap tam size göre. Ve sevgili yazar lütfen hemen 2.kitap çıkabilir mi