2022 94. kitabı
#ukdem /95/ İSMAIL CEYLAN @elpisyayinlari Aylin Karadamak #birciftnemlibulut Ağaçtan düşen bir gazel misali, Savrulup gittim, sevda rüzgarında, Göç ettin gül yüzlüm, bir kuş misali, Yandım, kül oldum hicranin narında. Bilsem de şimdi çok uzaklardasın, Arar seni yine de hep gözlerim, Gözden ırak, gönlüme en yakınsın, İnatla, umutla hep seni beklerim. Resmin elimde , hayalin karşında, Baktığım her yer gül yüzünle dolu, Hatıran hiç çıkmaz, her an aklımda, Gündüzüm gecem hep seninle dolu . Gül yüzün geçer, her an gözlerimden, Hasret buyur, ölesiye özlerim, Geçersin, durmaksızın düşlerimden, Bir çift nemli buluttur hep gözlerim. Hasret cam kırığı, batar kalbime, Acır kalbim, kanar hiç durmaksızın, Doğarsın güneş gibi düşlerime, Daldığım yerde , doğarsın ansızın. Çok şükür kurup umutlar yeşerttim , Hüsran oldu , büyüttüğüm her umut, Çığ gibi büyüyor şimdi hasretim, Hasret gözlerim, bir çift nemli bulut. 03 Eylül 2020/ Perşembe Merhabalar Bugün sizlere aynı tarihe denk gelen bir şiir seçerek geldim. Yazarın birbirinden duygu yüklü mısraları ile sayfalar dolusu şiirlerini severek okudum . Sizlerde şiir okumayı sever misiniz? Benim şiirlerle aram pek yoktur. Zaten şiir kitapları da eline al bitir kitaplar değildir... Kitapla ve Sevgiyle Kalın #şiir #şiirsokakta #kitchendesign #haftasonu #ilovebooks #etamin #avonturkiye
Ukdemİsmail Ceylan · Elpis Yayınları · 07 okunma