·251 syf.····Okunma: 03 Eylül 2022 23:02 Kitapta büyük anlamlar ve mesajlar var. Şu konuşma beni etkilemişti; barbarlar insanları çiğ çiğ yer ama yiyebileceği kadar insanı alır ama sizin insanınız savaşlarda daha çok insan öldürür. Gereksiz yere teknolojiyi insanların zararına üretir. Bunlardan birine nükleer örnektir. Burada mesajı çok güzel biçimde vermiş hangisi daha çok barbarlıktır. Doğadan aldıklarınızı doğaya tekrardan vermiyoruz. Kişisel hareket var rekabet var biri kazanırken diğer kesim üzülüyor ama bizde birlik var. Bu konunun geçtiği kavimin adı Avustralya'da Aborijini olarak medeni olmayan olarak bilinen bir kavmin kendi imkanları ile çoğu bilgiye içlerinde bütünlük kendi yetenekleri ile birlik doğadan aldığını tekrar doğaya kazandıran bir kavim ve adı duyulmamış. Ve okuma yazma bile bilmeyen bu kavim bu kadar bilgiye nasıl ulaşıyor? Bir mutant diye tabir edilen bizim içimizde yaşayan bir insanın bu kavimin içine girmesiyle güzel mesajlar ve akıcı bir dil ile sürüp giden mükemmel bir kitaptır.