2022 50. kitabı
Hastanede işim vardı. Beklerken okumalık bir kitap alıyım yanıma dedim ve bu arkadaş ta yeni alındığı için rafa yerleşmemiş, hemen elimin altında diye başka bir mangayla birlikte benimle gelmeye hak kazandı! Hastanede sıra sıra dizili sandalyelere oturmuşum çevremde insanlar var, tatlı tatlı okurken birden bam diye çıplak bir kadın çıkmasın mı tam sayfa! Kitabı nasıl kapattığımı bilemedim. Arkamda oturan abi telefonuyla oynuyordu neyseki... Aslında kitapta kopan kafalar ve birden oraya çıkan ve bana panik yaşatan abla dışında +18'lik bir durum yok ama kesinlikle dışarda, çevrende başkaları varken okunacak manga değil... Konusu biraz farklı. İlk kitaptan ne olduğu anlaşılacak değil gibi ama ben bir ara animesini izlemiştim diye biliyordum ne olacağını. Tabii birden ortaya çıkan ablayı nasıl unutup ta onu dışarıda okuma gafletine düştüm bilemem... Başta çıkan ve kesinlikle uyuz olacağımız esas karakter Kei ve onun aksine nazik olan edki arkadaşı Masaru bir sarhoşu kurtaralım derken kendileri ölüyor. (O sahne gayet iyi çizilmişti) Ama sonra gözlerini başka insanların olduğu bir odada açıyorlar. Odadaki herkes ölmüş... peki neden hala hayattalar? Neden buradalar? Bundan sonra ne yapacaklar?
Manga
Gantz, Cilt 1Hiroya Oku · Kurukafa Yayınları · 2017250 okunma