·384 syf.····Okunma: 06 Eylül 2022 00:00 Türk polisiye - gizem- macera tarzında okumayı çok severim. Özellikle yeni yazarlar çok iyi iş çıkarabiliyor. Ama bu kitaba başından beri ısınamadım. Kurguyu kafamda oturtamadım. Konsantre olamadım. Sorun bende mi acaba deyip araya 3 hikaye kitabı okudum. Hatta okuduğum öykü kitaplarını çok severek okudum. Kitabı ne zaman elime alsam içime afakanlar bastı. Resmen La havle çekerek okudum. :)) Beğenen çok kişi olmasına rağmen yok bana hitap etmedi.
Kitapta öldürülen 7 kişi var ve bu kişiler Tanrı için kurban ediliyor. 2 cinayete intihar süsü verilmiş. Gerçekliği olmayan kurgular beni çok çekmiyor. Hadi bunu geçtim. Neden her polisiye de olaya bakan komiserlerin birbirine aşık olur? Ve Daha fazla fedakarlık eden kadın komiser... Gerçi daha sonra kadın polisimiz görevden alınıyor. Olayı gizli yürütüyor. Ayrıca çok fazla ayrıntıya girilen polisiye romanda insanı bir süre sonra sıkıyor. Bu yazdıklarım kendi fikirlerim ışığında ben kitabı çok beğenmedim. Okumayın zaman kaybı resmen.