Puan vermedi·80 syf.··Beğendi
···Okunma: 08 Eylül 2022 15:41 Diyanet Aile Dergisi bu ay dosyasını nesiller arası iletişimin sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için hazırlamış. Sema Bayar “Yozlaşmadan Uzlaşmak” yazısında her
neslin geçmiş kuşakların rahle-i tedrisinden geçerek hayata karışsa da asıl şeklini içinde yaşadığı zamanın ona dayattığı kalıplarda aldığını vurguladı. Yeni nesil yoksulluk ve
yoksunluk tanımlarının kuşaklar arasında doğru iletişimi nasıl etkilediğini dile getirdi.
Aydın Hız, gençlerin dilinden seslendi: “Beni Anlıyor musunuz?” Dr. Kübra Çiçekli Bir
Ayet Bir Yorum köşemize “Değişim ve Zaman Ekseninde İnsanın İhtiyaç Algısı” yazısıyla katkı sundu. Ali Necip Erdoğan, Varlık Aynası’nda “İhlas” kavramını ele aldı. İnsanın bir şeyin değerini bilmekle yetişkinliğe adım attığını vurgulayan yazar, "İhlas, kulun bir
ağacın dalları gibi saçaklanan bütün duygularını, düşüncelerini ve fiillerini bir odakta
toplar ve Yüce Allah’a (c.c.) yöneltir." dedi.
Hadislerle Aile köşemizde Ayşe Sağlam, “Sadakanın Değerlisi” yazısını kaleme aldı.
Ayşe Ünüvar, Sandık İçi köşesinde “Aşure Geleneği”ni yazdı. Nahide Üşümez Altınöz,
“Geriye mi Dönsek, Geri mi Dönüştürsek?” ile kalemini çevre bilincine çevirdi.