2022 24. kitabı
"Kapanmış bir davayı asla yeniden açma..." Son zamanlarda okuduğum en iyi kitaplardan biriydi . Hem kurgusu hem de karakterler beni içine çekti. Konusundan kısaca bahsetmek gerekirse 2012 yılında kasabanın popüler kızı Andie bir gece ortadan kaybolur. Bütün şüpheler Andie'nin erkek arkadaşı Sal'ı göstermektedir. Ancak polis Sal'ı sorgulayamadan Sal intihar eder ve olay kapanır. Bütün kasaba Sal'ı suçlu kabul eder ailesi toplumdan dışlanır. Bu olaydan 5 yıl sonra baş karakterimiz Pippa proje ödevi olarak olayı araştırmaya başlar. Çünkü küçüklüğünden beri tanıdığı Sal'ın masum olduğuna inanıyordur ve bunu ispatlamak için Sal'ın kardeşi Ravi ile birlikte gerçek katili bulmaya çalışırlar. Kitabın yazım dili oldukça akıcıydı. Gereksiz betimlemeler ve olaylar yoktu. Olaylar o kadar hızlı bir şekilde gerçekleşti ki okurken hiç sıkılmadım. Kurgusu detaylıydı.Katili kitabın son 100 sayfasına kadar asla tahmin edemedim. Kitaptaki çoğu karakterden şüphelendim. Bu türde okumayı seven herkese kesinlikle önerebileceğim bir kitap.
İyi Bir Kızın Cinayet RehberiHolly Jackson · Epsilon Yayınevi · 20223,667 okunma