2022 28. kitabı
Okunma: 22 Ağustos 2022 00:00
Evet benim öve öve bitiremediğim herkese önerdiğim Hilal Şehir kitabının sonunda 2. kitabı olan Gökyüzü Ve Nefes Hanesini okudum. İlk başta biraz hayal kırıklığına uğramış olsamda kitap sonu ile kalbimi fethetti. Okuyacak olanları şimdiden uyarıyorum başta biraz sıkıcı bulabilirsiniz. Bu arada en sinir olduğum yerlerden biri Danika yapmışsa bir bildiği vardır bölümleri. Çünkü Bryce saf mısın neler saklamış dostun senden ya deli etti beni bu kız Fantastik severlere tavsiye ediyorum. Özellikle Hilal Şehir kitabı favorim Daha önce yaşanılan olaylardan dolayı Bryce ve Hunt çok sakin bir hayat yaşıyor. Ama sakin kalmak hiç Bryce göre değil. Çok nadir görülen bir yeteneğe sahip olan Sofie'nın öldürülmesinin ardından kardeşininde bu yeteneği olduğunu düşünülür. Herkes onun peşindedir. Bryce, Hunt ve arkadaşları bu çocuğu bulmaya çalışırken Danika 'nın bir şekilde Sofie ile bir bağlantısı olduğu ortaya çıkar. Karşısına çıkacak bütün zorluklara rağmen Bryce bu işin peşini bırakmaz. Öğrenecekleri bu yolda kazandıkları kaybettiklerine değecek miydi ?
Gökyüzü ve Nefes HanesiSarah J. Maas · Dex Kitap · 2024621 okunma