2022 1. kitabı
Uzun zaman sonra bir kitaba başladım. Hatta ön yargılı bir şekilde başladım. Kitap beklentilerimin çok çok üstünde çıktı. Eğer okumaya benim gibi ara vermek zorunda kaldıysanız tekrardan başlamanız için hem motive edici hem de okumanın kıymetini ehemmiyetini anlayacağınız bir kitap. Başlangıç olarak çok güzel başladı kurgusal olarak yeterli düzeyde olduğunu düşünüyorum. Olay örügüsü de iyiydi ve akıcı bir kitap olduğunu söyleyebilirim. Sonralara doğru beni pek tatmin etmedi sadece kurgunun biraz abartılaştığını hissettim özellikle son 15 sayfada. Sayfa 69 da bahsi geçen Arjantinlilerin yıllar öncesinde kitapları askeri dikdatörlük sebebi ile kitapları yakmaları, yok etmelerinden dolayı yazıldığını düşünüyorum kitabın. İçerisinde çok fazla başka kitaplar geçiyor ve kitaplar hakkında merak uyandırıyor ister istemez. Okuma akışkanlığını kaybetmiş biri olarak okuma meşalemi yeniden alevlendirdi diyebilirim. Genel olarak baktığımızda güzel bir kitaptı. Sonu daha iyi bağlanılabilirdi sadece.
Kâğıt EvCarlos María Domínguez · Jaguar Kitap · 202015,3bin okunma