···Okunma: 16 Eylül 2022 13:51 Biraz geç bir paylaşım oldu ama olsun. Şimdi üçüncü kitabın bu kadar ayrı bir hikaye gibi geçmesini hiç beklemiyordum. Hatta direkt yeni karaktere atlamamızı da beklemiyordum. Nick'in bolca olmasını ise baya sevdim ama bazı şeyler gözüme takıldı. Mesela bi ara ikinci kitapta full nikotin istiyordu şimdi de full alkol. Bu kısımlar baya tuhaftı ve hoşuma gitmedi.
Diğer yandan neden hep Nick bu kadar darmadağınık ve yalnız kurt havalarında olduğunu anlamıyorum. Ayrıca Anna ile aralarının da biraz tuhaf buldum ve tabiki birlikte olmalarını bekledim ama maalesef öyle bir şey olmadı. Sadece Anna grubun annesi konumunda gibi, Sam de baba.
Nick ve Elizabeth olayı da biraz zorlama buldum çünkü sadece bir sefer gördüğü kıza karşı bu kadar derin duygular beslemesi hoşuma gitmedi. Kızı da fazla kırılgan buldum açıkçası. Biraz ağlak biri. Diğer yandan diğer olaylar hoştu, Trev de sonunda ekibe geri döndü.
Nick'in öldüğü sahnede paramparça oldum gerçekten. Diğer yandan tüm olaylar iyi hoştu fakat Riley yine kaçabildi. İnanılmaz gerçekten. Eh mutlu son oldu en sonda, Elizabeth kurtuldu, herkes sağlıklı, Nick'in manitası var (ki onun bölümlerindeki duyguları anlattığı sahneler baya sıkıcı buldum, kızın pek bir olayı yoktu), şimdi galiba sıra Trev ve Cas'ın manita bulmasında...