·227 syf.····Okunma: 20 Eylül 2022 01:52 Evet, geldik bir serüvenin daha sonuna. Yayında ve yapımda...
Hikaye #yunanmitolojisi ağırlıklı birazcık #bilimkurgu esintisi olan #fantastik türündedir. Ama günümüzde geçiyor ama antik çağlara geçişler ve mitolojik öyküler de içeriyor. Bununla birlikte yazar uzmanlık alanını konuşturup bize sayfa altı minik bilgiler de vermiş. Bu detayı çok sevdim. zaman geçişleri güzeldi. İşlenen konu ve fikirler yerindeydi. Epope bunu beğendi. Eh işin uzmanından okumak farklı oluyor tabi.
Bunların dışında Yunan mitolojiden daha eski mitolojilerle ufak birleşimler hoşuma gitti. Hikaye Deniz adındaki karakterin antik çağlardan daha önce başka bir evrenden sürgün edilmesiyle başlıyor. Evet, kafa karıştırıcı olarak görülebilir lakin hepsi düzgünce bağlanmış. Zeus'un kızı Athena'ya olan aşırı sevgisi yüzünden Geçmiş hayatlarında zalimliğe uğrayan Deniz'i, yeni hayatında kurtulabilecek mi, öğreniyoruz. Zeus'u tekmelemek istedim, yalan yok
Hikaye güzel bittiği için mutlu ama yazardan yeni hikayeler bekliyorum. Dehşet ve ibretle tavsiye edilir