2022 100. kitabı
Okunma: 21 Eylül 2022 16:45
Dava Özetleri serisi 3 kitaptan oluşuyor. Karar serinin son kitabı. Tam kafa dağıtmalık, eğlenceli diyalogları, hızlı ilerleyen konusu ve güzel sonun ile size keyif veriyor. Kennedy karakterine bayıldım. Kendinden emin, güçlü kişiliğiyle ne istediğini bilen biri. Brent serinin başından beri benim için en sevimli olanı. Küfürbaz, haylaz bir o kadar çekici. Tabii ki arkadaşları ailesi her şeyiyle harikaydı. Kennedy ve Brent çocukluk arkadaşı, gençlik aşıkları. Fakat yanlış anlaşılmalar onları ayırır. Brent'in annesinin düzenlediği partide yıllar sonra karşılaşırlar bununla da kalmaz Brent son davasındaki savcının Kennedy olduğunu öğrenir. Aralarındaki çekim o kadar kuvvetlidir ki mahkeme salonunda bile herkes bunu hisseder. Kennedy geçmişten aldığı yaralar yüzünden kızgın ve kırgındır. Brent ise tekrar Kennedy kaybetmek istemediğine emindir. Serinin her kitabını ayrı sevdim. Fakat Onay bir adım önde. Karar kitabı ile seriyi bitirdik. Bence tadında güzel kitaplardı. Kesinlikle tavsiyemdir.
KararEmma Chase · Nemesis Kitap · 0389 okunma