Sürükleyici bir kurgu. Dikkat SPOİLER içerir
2022 1. kitabı
Kitabın en başında sıradan bir kurgusu olur diye düşünmüştüm. Birbirlerine sırılsıklam aşık genç ve arkadaşları ile maceraları olur diye düşünmüştüm. Ama birden ters köşe oldu. Mert'in Defne'ye olan aşkına hayran kaldım. Evden çıkmıyor o arar umudu ile arkadaşları ile bile konuşmuyordu. Ayça ve Ege de çok tatlı bir ciftti ama ben sanırım eski sevgiliden arkadaş olmaz düşüncesinde olduğum için onların yeni aşk hayatlarını birbirleriyle konuşmalarını baya garipsedim. Cenk komik bir karakterdi. Herkes bizi eleştirecek biz bari birbirimizi savunalım deyip Mert'in her anında yanında olacagini bildirmesi çok güzeldi gerçekten. Benim de böyle bir dostum olsun isterdim diye düşündüm. Rüya başta çok soğuk gelmişti ama denize olan aşkı beni cok etkiledi. Onun gibi buzlar kraliçesi birinin TV önünde ağlayarak biricik aşkını anlatması ve Deniz'in günlüğünü okurken Defne'yi kıskanması.. günlüğü okurken Defne'yi ben bile kıskandım çünkü Deniz gercekten hayran olunası bir karakterdi. Sen cok güzel ve özel bir detaysın Deniz Ertürk son olarak Defne'ye de bir parantez açacağım. Yaşadığı travmalardan dolayı o kalabalığın içinde yalnız hissetmesini anladım hatta içini Mert'e acamamasini da anladım ama Mert'e herşeyi aciklayabilirdi. Onu bu şekilde 3 ay bekletmesine gerek yoktu. Birbirleriyle bağlantılı karakterler ve hoş bir kurguydu.
Aşkın -De HaliBüşra Yılmaz · Epsilon Yayınevi · 2022984 okunma