LORD VE VARISLER
2022 118. kitabı
10/10 5/5 Kitap karakterler aşırı iyidi ben aşık oldum okurken. Benim ilk fantastik okuyuşum ve biraz önyargılıydım. Nedensizce ve bu kitap benim onyargımi kırdı. Kitap çok akıcıydı. Başlarda biraz sıkıldım ama diğer sayfalar su gibi akıp gidiyor. Karakterlerin duygu verimi çok güzeldi. Sanki onların yerine olayları ben yaşıyormuşum hissi verdi. Nova, aşkım yaa çok güzeldi. Güçlü olması, bağlılığı, deliliği vb. Çok güzeldi. Daren, herkes Daren karakterine karşı " Daren üzümlü kekim " diyorlar. Ben Daren karakterini sevdim fakat abartılacak şekilde değil maalesef. Umarım 2. Kitapta daha çok severim. Sina, çok nazik ve kibar olması beni başta çok etkiledi şimdi de öyle . Novayi yanına alması çok güzeldi fakat bunu kendisi için yapması beni biraz üzdü :(. Ama Sina'nın da gerekli sebepleri olduğu için çok fazla kızamadım. Arın, Yıkılan krallığın direnen ruhu... Arın çok güzeldi. Aşırı iyiydi ya. Nova ve Arın sahnelerini ayila bayıla okudum. Arının zaten çok sevdim sonda yaptığı şey beni üzmedi çünkü amacı krallığını kurtarmakti zaten bu yüzden kızmadım Kitap çooook güzeldi. Bayıldım N.G. KABAL yine yazdi ve kalbimi çaldı N. G. KabalN. G. Kabal
Lordlar ve VarislerN. G. Kabal · Martı Yayınları · 202210,3bin okunma