Puan vermedi·536 syf.····Okunma: 10 Ekim 2022 09:46 Hayat bir insanı kaç defa sınar ??
Daha çok küçük yaşta kardesi Toprak ile annesi tarafından terk edilen Bergüzar... o her şeye rağmen özelikle kardesi için hayata tutunuyor. Fakat bir gece olanları kabullenemeyen babasının kendini öldürmesine şahit oluyor.. Yetiştirme yurdunda büyüyen iki kardeş birbirlerine öyle sıkı sıkıya bağlılar ki.. zaten Bergüzar neyo neden yapıyorsa ucu kardeşine dokunuyor .. Tıpkı Yalın Holding 'e girişi gibi. Hayat tam Bergüzar için yeni bir güzel dönem başlatırken geçmişten gelen olaylar onu bir kere daha hiç olmadık yerden yaralıyor...Bu yara bir tek Bergüzar 'in yarasi değil... Alparslan'ın , hatta tüm Yalın ailesinin yarasi..
Artık eskisi gibi olmak imkansız.. kimse içten kahkaha atamayacak kadar yorgun.. kimse aldığı nefesi kabullenemiyor..
Yeni bir sınav.. Bu sefer sadece Bergüzar değil herkesin sınavı... yanlış bilinen doğrular gün yüzüne çıkarken , affetmeyin yüceliğinide gösteriyor.. kardeş olmak için aynı anneden babadan dünyaya gelmenin gerekli olmadığını öğretiyor. En kırıldığınız ve en derine baktığınız anda sevginin gücü ile ayağa kalkıldığını anlatıyor...
Devam kitabi olduğu için spoi vermemek adına çok detaya giremiyorum ama çok güzel işlenmiş her bir duygu.. ağlamaya, gülmeye, aşkın içinde dolanmaya hazır olun.. Evin bir konuğu olarak satırları yaşamanız lazım