2022 143. kitabı
"Ben üşüyorum, Ben üşüyorum ve sanki hiçbir zaman ısınmayacağım..." (F. F.) Selam Arkadaşlar Bugün sizlere kalemiyle ilk defa tanıştığım yazarımızın #Sürgün adlı hüzün ve umudun kitabıyla geldim. Kitabımın yazım dili genel olarak akıcıydı. Anlatımdan dolayı açıkcası sıkıldığım bir yer olmadı o yüzden güzel bir okuma sizleri bekliyor. Olaylar bence sıralama olarak, gerekse anlatım olarak karakterlerin üzerine gayet güzel işlenmiş idi. Kısaca spoi vermeden kitabın konusuna gelirsek; Baş karakterimiz Sara üzerinden işlenen hikayemiz İran ve Türkiye hattında kanlı vahşi Humeyni rejiminden sonra geride bırakılan kan bağlarının ardından umuda yelken açmış başka diyarlara göç etmek zorunda kalmış insanların #sürgün hayatını işliyoruz. İşte "coğrafya kaderindir" sözünün en güzel işlendiği kitaplardan biri diyebilirim. Umuttan,haktan, adaletten, dostluğun, ihanetin, sadakatin, mertliğin dürüstlüğün, insanlığın, bunun için savaşan insanların güzelliğini en çokta aşktan yana iz bırakacak bir kitap sizleri bekliyor. Kitabımızı kesinlikle tavsiye ederim. Kitapla kalın dostlar
SürgünMurat Durmaz · Lebis Yayınları · 202264 okunma