2022 80. kitabı
Okunma: 22 Eylül 2022 08:34
Vay canına! Resmen soluksuz okudum kitabı. O kadar heyecanla ilerledi ki nasıl bitti, anlamadım bile! Yazarın okuduğum ikinci kitabı Aşkı Seçtim. İlk kitabın yorumunu yaparken ortalama bulduğumu ve karakterleri çok hissedemediğimi söylemiştim. Yazar ikinci kitapla beni duymuş gibi kurguyu öyle güzel işlemiş ki okumaya doyamadım. Sancaktar kardeşlerin hikayesi bu kez Asya ile devam ediyordu. Eğer ilk kitabı okuduysanız Asya ve Doruk çiftinin orada başlayan daha sonrasında ayrılık ile yarım kalan hikayesini biliyorsunuz. Asya'nın "kal" demediği, Doruk'un da gittiği kısımdan sonra başlıyor kitap. Asya'nın kendine bir hayat kurması, Doruk'un kesin dönüşü ve akabinde gerçekleşen gizemli olaylar... Başından kalkmadan okutuyor. Yalan yok Doruk'a çok kızdım. Evet; en çok Doruk'a üzüldüm, bunu inkâr edemem. Ancak en çok kızdığım da yine Doruk oldu. Kendi iyiliği için çok iyi niyetliydi. Asya; gerçekten büyümüş, tam anlamıyla olgunlaşmıştı. Doruk'un konuşma çabalarına karşı hep kaçması biraz sinirlerimi bozsa da aslında anlayışla da karşıladım. Kitabın polisiye kısmında tahminlerim tuttu ancak son dakikalarda yine de şaşırdım. Yazarla tanışmanızı, kitapları okumanızı çok isterim ben. Şu anda okuduğum iki kitabı içinde Aşkı Seçtim benim favorim oldu bile çoktan.
Aşkı SeçtimMeral Kır · Olimpos Yayınları · 2022390 okunma