Gece Yarısı Kütüphanesi Bu kitapla ilgili çok farklı yorumlar gördüm. Bir kısım gerçekten çok beğenmiş, diğer kısım ise tamamen sosyal medya abartması olduğunu ve hiç beğenmediklerini ifade ediyorlardı. Ben de kendimden bir yorum bırakmak istedim. Biraz önyargıyla başladığımı ama ilk sayfayı okumamla bu önyargımın tamamının uçup gittiğini itiraf etmeliyim. Son dönemlerdeki farklı meslekler, farklı yaşamlar vs. hakkında çok fazla düşünüyordum ve bu kitabı okumam tamamen tesadüftü, gerçekten güzel olan bir tesadüf. Okuduktan sonra tek bir hayata odaklanmam ve benim için en "ben" gibi olan hayatın bu olacağına karar verdim. Aklımdaki soru işaretlerinin bir çoğu silinmiş oldu. Belki de kitabı sevmemin nedeni tamamen son zamanlardaki düşüncelerimin cevaplar bulmasıdır ama açıkçası ben okumanızın size gerçek anlamda bir şeyler katabileceğini düşünüyorum. Kısacası ben beğendim ama bir yılın en iyi kitabı olabilecek kadar iyi bir kitap mı bilmiyorum. Kitapların bende hissettirdiği duygulara göre yorumluyorum çünkü. Ve bu kitap bende gerçekten güzel duygular hissettirdi ve kendinden bir şeyler buldum.