·840 syf.····Okunma: 15 Ekim 2022 14:43 En çok 1 hafta sürecek kitabı 40 günde bitirdim neden mi? Okul.
Kitap ile ilgili bir sıkıntı kesinlikle yoktu çok akıcıydı ve evrenin bu kadar geniş olması çok güzel. Kitapta çokça iyi şeyler olduğu gibi kötü şeylerde oldu ve olaylar asla durulmadı. Kitabın sonu gerçekten merakta bıraktı ama kitabın sonunda başka bir evrenden -yazarın en sevdiğim erkek karakteri olan- karakterler gelince iyice heyecan yaptım ve öyle bitti. Diğer kitabı gerçekten çok merak ediyorum hem kitabın sonundan hem de evrenler birleşecek olduğu için. Kitapta bazı karakterler beni çok şaşırttı. Hunt ve Bryce zaten mükemmeldi ve birbirlerini her şeye rağmen koruma çabaları çokk güzeldi. Ruhn ve arkadaş çevresi aynı zamanda Ithan falan mükemmeldi. Fantastik kitaplarda evrenin geniş olması çok hoşuma gidiyor özellikle çok fazla fantastik okuyan insanlar zaten genelde her evreni tanıyabildiği için geniş evrenler bence daha çok hoşumuza gidiyor. Seriyi herkese öneririm. Heyecanla diğer kitabı bekliyorum. İyi okumalar.