En büyük mutsuzluk yalnızlıktır.
Sayfa 189
··2 alıntı·
15,1bin Gösterim
Mecbur bırakılmış yalnızlık mutsuzluk getirir.
Bence her insan kendini kendine yetebilecek şekilde yetiştirmeli.İnsan kendiyle barışık yaşamalı, kendiyle zaman geçirmeyi bilmeli, yanında bir kalabalığın olmaması o insanın yanlız olduğunu göstermez zira asıl yalnızlık kişinin dinini, Rabbini unutarak yaşamasıdır ki zaten böyle olunca insan bir süre sonra kendini de kaybeder.Hele ki şu zamanda en güzel hayat sessiz, sade, kendi halinde çağın gürültüsünden Rabbine sığınarak sükun içinde yaşadığın bir hayat, aksi yorar yıpratır insanı.
İçine düşülmüş yalnızlık çürütür, ama seçilmiş yalnızlık olgunlaştırır. Ben yalnız kalmayı çok seviyorum.
Belkide mutluluk onun için sadece yalnızlıktır..?
Yalnızlığa kötü diyen . Yalnız kalamamıştır :) Gerçekten yalnız kalabilse biraz su güzelleşiyor :) çıkmak istemiyosun . Hatta ben artık ocakta yemeğim var , sonra evde çok işim var gibi bahaneler üretip mümkün oldukça insan içine bile çıkmıyorum markete mahallenin gençleri sağolsun... var mı ya yalnız gibi müzik dans kitap resim :) hayal . he bir de evden çalışıyorum . var ya offf diyorum sana ::) Kendimi tanrının oğlu gibi hissetmeye başladım şımarıyor beni :) Lütfen yanlığıza kötü demeyin