2022 347. kitabı
Türk yayınevleri bu kazığı devamlı bize atıyor bu şaheser seriden 3 kitap basıp sonra piç gibi ortada bırakan Dex mesela :((( Bu haltı en şahane bir kaç seride yaptılar diğer en suçlu yayınevi Pegasus tabi . Tamam seriler acayip uzun o zaman niye başlıyorsun dimi . Biraz ondan biraz bundan ortaya karışık yapalım her yeniye insanlar heveslensin atlasın mantığı bence . Eski bir polis olan şimdi Kardeşlik ile birlikte yaşayan Butch ve aristokrat Vampir Marissa bu kitabın konusu . Ki onları çok merak ediyordum tabi şahane yine . Zaten taptığım bu tarz bir kaç seride tüm gruba hasta oluyorum adamların hepsini okumak istiyorum . Bu seride aynı tabi adamların hepsi kalbimde resmen Marissa ile Butch ilk karşılaşmalarını falan önceki kitaplardan biliyoruz . Marissa, Butch'u çok güzel sevdi insan olması ve ölebileceği için stres olması falan nefisti bence . Ayrıca kitaplarda tüm grubun çiftlerin olması inanılmaz bir bonus . Z ve Bella'nın olduğu Z'nin Bella'yı Şakacı bir şekilde Konak boyunca kovaladığı, yakaladığı, ısırdığı ve sevişmek için sürüklediği bir bölüm vardı. O kadar tatlıydı ki tamamen eridim. Ayrıca kitapta biraz daha Rehv vardı ve ben Rehv seviyorum onun kitabını da çok merak ediyorum . Çok ayrıntı anlatmıyorum ama arka ana plan hikaye devam ediyor çiftler birbirini buluyor sırada gelecek kitap hazırlanıyor . Butch bu kitapta acayip sürükleyici heyecanlı olaylar sonucu bir vampire dönüşüyor ve gerçek bir Kardeş oluyor buda beni mest etti tabi :D . Bu kadar şahane yazmak ne kadar büyük bir hediye diye düşünüyorum hep .
Lover RevealedJ. R. Ward · Berkley · 20096 okunma