Black Dagger Brotherhood, Book 4

Berkley
Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

2022 347. kitabı
Türk yayınevleri bu kazığı devamlı bize atıyor bu şaheser seriden 3 kitap basıp sonra piç gibi ortada bırakan Dex mesela :((( Bu haltı en şahane bir kaç seride yaptılar diğer en suçlu yayınevi Pegasus tabi . Tamam seriler acayip uzun o zaman niye başlıyorsun dimi . Biraz ondan biraz bundan ortaya karışık yapalım her yeniye insanlar heveslensin atlasın mantığı bence . Eski bir polis olan şimdi Kardeşlik ile birlikte yaşayan Butch ve aristokrat Vampir Marissa bu kitabın konusu . Ki onları çok merak ediyordum tabi şahane yine . Zaten taptığım bu tarz bir kaç seride tüm gruba hasta oluyorum adamların hepsini okumak istiyorum . Bu seride aynı tabi adamların hepsi kalbimde resmen Marissa ile Butch ilk karşılaşmalarını falan önceki kitaplardan biliyoruz . Marissa, Butch'u çok güzel sevdi insan olması ve ölebileceği için stres olması falan nefisti bence . Ayrıca kitaplarda tüm grubun çiftlerin olması inanılmaz bir bonus . Z ve Bella'nın olduğu Z'nin Bella'yı Şakacı bir şekilde Konak boyunca kovaladığı, yakaladığı, ısırdığı ve sevişmek için sürüklediği bir bölüm vardı. O kadar tatlıydı ki tamamen eridim. Ayrıca kitapta biraz daha Rehv vardı ve ben Rehv seviyorum onun kitabını da çok merak ediyorum . Çok ayrıntı anlatmıyorum ama arka ana plan hikaye devam ediyor çiftler birbirini buluyor sırada gelecek kitap hazırlanıyor . Butch bu kitapta acayip sürükleyici heyecanlı olaylar sonucu bir vampire dönüşüyor ve gerçek bir Kardeş oluyor buda beni mest etti tabi :D . Bu kadar şahane yazmak ne kadar büyük bir hediye diye düşünüyorum hep .
Lover RevealedJ. R. Ward · Berkley · 20096 okunma

J. R. WardYazar · 13 kitap
J. R. Ward, inanılmaz destekleyici kocası ve çok sevdiği Golden Retriever cinsi köpeğiyle birlikte Güney'de yaşamaktadır. Hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra Boston'da sağlık alanında çalışmaya başlamış ve uzun yıllar ülkenin önde gelen akademik tıp merkezlerinden birinde özel kalem müdürü olarak görev yapmıştır. Yazar, Black Dagger Brotherhood ve Fallen Angels serilerinin yazarıdır.