2022 20. kitabı
Okunma: 23 Ekim 2022 09:20
Bu kitap ve anlattığı şey hakkında söyleyebilecek birçok şeyim var aslında. Bu da Alma ile aynı şeyleri yaşamış ve kimi zaman da belirli aralıklarla yaşıyor olduğum için olabilir. Kitapta Alma'yı rahatsız eden duygulardan bahsediliyor ve onlarla ilk karşılaşmalarını ve mücadelesini anlatıyor. Bu duygular kitapta "canavarlar" olarak adlandırılıyor. Alma'nın yaşadıklarını okurken kendi yaşadıklarımı okuyor gibi hissettim, sanki paralel evrendeki kendimi okuyordum o kitapta. Kitaptan bu kadar etkileneceğimi, bu kadar beğeneceğimi hiç düşünmemiştim aslında ama gerçekten keyifle ve kendime örnek alarak okuduğum bi kitap oldu. Hepimizin canavarları vardır, hepimiz illaki bir canavarla bile olsa, canavarlara maruz kalmışızdır. Kimimizinki Alma'nın canavarlarından az, kimimizinki fazla. Belki de Alma'nın canavarları gibi yedi tane. Bu hiçbir şey değiştirmiyor çünkü hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve her ne kadar o anın içindeyken yalnız hissetsek bile aslında değiliz. Bu kitap verdiği fikir ile her yaştan insanın okuyabileceği tarzda bir kitap bence
Alma ve Yedi CanavarIria G. Parente · Genç Timaş Yayınları · 20251,758 okunma