"Kimseye güvenme kendine bile güvenme gerçeği arama
GERÇEK seni bulacak.."
Selam Arkadaşlar
Bugün sizlere kalemiyle ilk defa tanıştığım Wulf Dorn'un ilk kitabı Psikiyatrist ile geldim. Daha önce okuyan arkadaşlarımın yorumlarından etkilenip aldığım için gerçekten çok iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum.. Kitaba Bayıldımmmm.
Kitap o kadar gerçek bir gerilim ki, her sayfasında ayrı bir tat ve keyif alıyorsunuz sayfalar otomatik silah gibi siz sadece tetiğe basıyorsunuz. Onlar akıyor
Kısaca spoi vermeden konusuna değinirsek Psikiyatrist Ellen Orman kliniğinde dengesiz bir kadınla tanışır içine kapanmış bu kadının başına ne geldiğini bulmak ve soru işaretlerinin karşılığını almak için araştırdıkça bir den fazla olayın domino etkisi gibi gün yüzüne çıktığını görüyor.
Kitapla birlikte karanlığı keşfediyoruz bilinmeyen şeyleri aydınlatıyoruz evet bizi korkutan karanlığı çocukluğumuz da yatağımızın altındaki, yarı açık kalmış kapıdaki, odamızın tavanında ki bir gölgeyi..
Çaresizlik, şiddet, acı ve ölüm korkularımızın sembolüdür. Kişiliğimizi neyin oluşturduğunu ve hangi faktörlerin bunu tetikleyip katkıda bulunabileceğini, hangisinin zarar vereceğini günlük hayatlarımızda deneyimlemeden öğrenmek çok zor..
Özellikle dostlar sizleri 416 sayfalık heyacan verici düşünmeye değer bir his yaratan bu güzel kitabı okumaya davet ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim
Kitapla kalın dostlar